Flyttstädning Uppsala

Rent by M skräddarsyr städningen efter ditt behov

Flexibel städhjälp

Välkommen till Rent by M när du önskar hjälp med flyttstädning i Uppsala med omnejd! Vårt företag anser att det ska vara både enkelt och kännas tryggt att anlita städhjälp. Vi värnar om människan och de behov som finns. Därför anpassar vi arbetet efter de önskemål och behov som kunden i fråga har. När du anlitar oss kommer du därmed få en skräddarsydd lösning som passar dig. Vid flyttstädning följer vi mäklarsamfundets riktlinjer för avflyttningsstädning.

Nyfiken på att få hjälp med flyttstädning? Inga problem, kontakta oss redan idag så hittar vi lösningen för dig!

 
 

Om oss

Rent by M har varit aktiva sedan 2020 men inom företaget finns över 20 års erfarenhet. Vår erfarenhet i kombination med rätt kunskap och redskap gör att vi kan genomföra städningar med kvalitativa resultat. Givetvis ser vi till att anpassa och utforma arbetet efter kundens önskemål och behov. Med vårt arbete vänder vi oss till både privatpersoner och företag som är i behov av städhjälp. Vi är aktiva i Uppsala och dess angränsande städer och orter.

Företaget innehar F-skattsedel.

Flyttstädning Uppsala

Kostnadsfritt hembesök

Som kund till oss erbjuds du ett kostnadsfritt hembesök. Då går vi igenom bostaden och ser över era önskemål och behov. Hembesöket gör att vi kan ge ett mer exakt pris för städningen.

 
 

Nöjd kund garanti

Vårt mål med varje uppdrag är att lämna kunden helt nöjd. Därmed erbjuder vi våra kunder en nöjd kund garanti, så att du kan känna dig trygg med att få den hjälp du behöver.

Flyttstädning Uppsala

Flyttstädning

Ett uppskattat inslag när det ör dags för flyttlasset att gå är att låta någon annan ta hand om städningen. Att flytta innebär ett stort jobb. Genom att anlita oss för flyttstädning kommer du underlätta din flytt då du får en mindre sak att tänka på. All städning utförs med noggrannhet, effektivitet och med målet att du som kund ska bli helt nöjd. Givetvis använder vi oss enbart av kvalitativa produkter.

Bra att veta

Vi åtar oss inte en bostad som är i behov av en sanering snarare än en flyttstädning. Under en flyttstädning gör vi inte rent vattenlås, däremot städar vi gärna efter att det är gjort. När städuppdraget påbörjas ska vitvaror vara avstängda och utdragna, dessa ställs sedan tillbaka av dig som kund eller av den nyinflyttade.

Kontakta oss

Kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar. Skulle du vilja boka in ett kostnadsfritt hembesök är du välkommen att kontakta oss via mail redan idag!

Rent by M

STACKMOLNSVÄGEN 75 D, 743 45 Storvreta

073-963 47 05

info@rentbym.se

Flyttstädning Uppsala

Rent by M hjälper dig med flyttstädning utifrån mäklarsamfundets riktlinjer. Vi är lyhörda för dina önskemål och anpassar städningen därefter. Vår utgångspunkt är Storvreta men vi arbetar även i dess omnejd, bland annat Uppsala.

Flyttstädning Uppsala