Företagsstädning Storvreta

Rent by M skräddarsyr städningen efter ert behov

Flexibel städhjälp

Välkommen till Rent by M när ni önskar hjälp med företagsstädning i Storvreta med omnejd! Vårt företag anser att det ska vara både enkelt och kännas tryggt att anlita städhjälp. Vi värnar om människan och de behov som finns. Därför anpassar vi arbetet efter de önskemål och behov som kunden i fråga har. När ni anlitar oss kommer ni därmed få en skräddarsydd lösning som passar ert företag.

Nyfiken på att få hjälp med företagsstädning? Inga problem, kontakta oss redan idag så hittar vi lösningen för er!

 
 

Om oss

Rent by M har varit aktiva sedan 2020 men inom företaget finns över 20 års erfarenhet. Vår erfarenhet i kombination med rätt kunskap och redskap gör att vi kan genomföra städningar med kvalitativa resultat. Givetvis ser vi till att anpassa och utforma arbetet efter kundens önskemål och behov. Med vårt arbete vänder vi oss till både privatpersoner och företag som är i behov av städhjälp. Vi är aktiva i Storvreta och dess angränsande städer och orter.

Företaget innehar F-skattsedel.

Företagsstädning Storvreta

Varierade uppdrag

Tack vare vår breda kunskap kan vi erbjuda städhjälp till många olika typer av företag. Vi kan städa såväl kontor som lagerlokaler. Dessutom åtar vi oss både små och stora uppdrag.

 

Nöjd kund garanti

Vårt mål med varje uppdrag är att lämna kunden helt nöjd. Därmed erbjuder vi våra kunder en nöjd kund garanti, så att ni kan känna er trygga med att få den hjälp ni behöver.

Företagsstädning Storvreta

Våra tjänster

Vi arbetar med det mesta inom städning, bland annat företagsstädning. Oavsett vad för typ av företag ni är kan vi erbjuda ett arbete som är skräddarsytt efter era behov och lokaler. Våra tjänster har ingen bindningstid. Givetvis använder vi oss enbart av kvalitativa produkter.

Företagsstädning

Till oss kan ni vända er när ni behöver hjälp med städningen av ert företag. Genom noggrannhet, effektivitet och engagemang kommer vi lämna ditt företag skinande rent. All städning utförs med målet att ni som kunder ska bli helt nöjda.

Kontakta oss

Kontakta oss ifall ni har några frågor eller funderingar. Önskar ni en offert är ni också välkomna att ta kontakt med oss.

Rent by M

STACKMOLNSVÄGEN 75 D, 743 45 Storvreta

073-963 47 05

info@rentbym.se

Företagsstädning Storvreta

Rent by M hjälper er med företagsstädning. Vi är lyhörda för era önskemål och anpassar städningen därefter. Vår utgångspunkt är Storvreta men vi arbetar även i dess omnejd.

företagsstädning Storvreta