Hemstädning Uppsala

Rent by M skräddarsyr städningen efter ditt behov

Flexibel städhjälp

Välkommen till Rent by M när du önskar hjälp med hemstädning i Uppsala med omnejd! Vårt företag anser att det ska vara både enkelt och kännas tryggt att anlita städhjälp. Vi värnar om människan och de behov som finns. Därför anpassar vi arbetet efter de önskemål och behov som kunden i fråga har. När du anlitar oss kommer du därmed få en skräddarsydd lösning som passar dig.

Nyfiken på att få hjälp med hemstädning? Inga problem, kontakta oss redan idag så hittar vi lösningen för dig!

 
 

Om oss

Rent by M har varit aktiva sedan 2020 men inom företaget finns över 20 års erfarenhet. Vår erfarenhet i kombination med rätt kunskap och redskap gör att vi kan genomföra städningar med kvalitativa resultat. Givetvis ser vi till att anpassa och utforma arbetet efter kundens önskemål och behov. Med vårt arbete vänder vi oss till både privatpersoner och företag som är i behov av städhjälp. Vi är aktiva i Uppsala och dess angränsande städer och orter.

Företaget innehar F-skattsedel.

Hemstädning Uppsala

Kostnadsfritt hembesök

Som kund till oss erbjuds du ett kostnadsfritt hembesök. Då går vi igenom bostaden och ser över era önskemål och behov. Hembesöket gör att vi kan ge ett mer exakt pris för städningen.

 
 

Nöjd kund garanti

Vårt mål med varje uppdrag är att lämna kunden helt nöjd. Därmed erbjuder vi våra kunder en nöjd kund garanti, så att du kan känna dig trygg med att få den hjälp du behöver.

Hemstädning Uppsala

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi arbetar med det mesta inom städning. Oavsett vilken tjänst du är intresserad av kommer vi erbjuda ett arbete som är skräddarsytt efter dina behov. Våra tjänster har ingen bindningstid. Givetvis använder vi oss enbart av kvalitativa produkter.

Hemstädning

Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp med städningen av ditt hem. Genom noggrannhet, effektivitet och engagemang kommer vi lämna ditt hem skinande rent. All städning utförs med målet att du som kund ska bli helt nöjd.

Kontakta oss

Kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar. Skulle du vilja boka in ett kostnadsfritt hembesök är du välkommen att kontakta oss via mail redan idag!

Rent by M

STACKMOLNSVÄGEN 75 D, 743 45 Storvreta

073-963 47 05

info@rentbym.se

Hemstädning Uppsala

Rent by M hjälper dig med hemstädning. Vi är lyhörda för dina önskemål och anpassar städningen därefter. Vår utgångspunkt är Storvreta men vi arbetar även i Uppsala och dess omnejd.

Hemstädning Uppsala